Psychomotorisch therapeut

Psychomotorisch therapeut

Als psychomotorisch therapeut help je kinderen en jongeren en hun gezinnen met spel en beweging grip te krijgen op hun problemen en zichzelf positief te ontwikkelen. 

Dit ga je doen

Als psychomotorisch therapeut bied je behandeling aan kinderen en jongeren waarbij sprake is van een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid, trauma of hechtingsproblematiek waardoor zij in meer of mindere mate beperkt worden in het dagelijks functioneren. Je stelt samen met de cliënt een ontwikkelplan op en werkt vervolgens samen aan de gestelde doelen. Je stemt je aanpak af binnen jouw (multidisciplinair) team en in overleg met de bij de cliënt betrokken opvoeders / vertegenwoordigers.

Dit ben jij

Je hebt een hbo-diploma vaktherapie PMT. Je hebt daarnaast een stevige persoonlijkheid en je kan omgaan met weerstand en weet hierin doortastend te handelen. Tot slot beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Dit zijn jouw kansen

Bij de Opvoedpoli leveren we vanuit een brede blik altijd maatwerk. Wij geloven niet in het aanbod centraal zetten. Wij geloven in en streven naar het centraal zetten van de vraag van jongeren en ouders. Samen zoeken we naar oplossingen, waarbij het gezin de regie heeft. Concreet betekent dit dat we voor de echte resultaten gaan: duurzame verbetering van de kwaliteit van het leven van jongeren en hun ouders. Bij de behandeling komen alle leefdomeinen zoals gezin, familie, school en werk aan bod.

Altra / De Opvoedpoli (IHUB)

088 699 2989

Bekijk de vacatures

Categorieën:Ja, Ja