Persoonlijk begeleider

Persoonlijk begeleider

Voor kinderen en jongeren met beperkingen of gedragsproblemen zijn de dagelijkse bezigheden niet altijd even vanzelfsprekend. Om een waardevol leven te leiden, hebben ze soms extra steun nodig. In deze functie begeleid je cliënten, coach je het zorgteam en ben je aanspreekpunt voor verwanten. En Cordaan-Jeugd begeleidt zorgvuldig jouw carrière. 

Dit ga je doen
Als persoonlijk begeleider ondersteun je cliënten bij het creëren van een waardevol leven in de context van volwaardig burgerschap. Door het scheppen van kansen, mogelijkheden en voorwaarden om het beste uit de cliënt te halen binnen de eigen context. Daarnaast verricht je coördinerende- en regietaken binnen het team. Je werkt vanuit de visie van Cordaan: een waardevol leven voor de cliënt, mooi werk voor de medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering.

Je hebt de regie over de zorg van de bewoners. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je kijkt welke zorg echt wenselijk is en vult aan waar nodig. Ook ben je verantwoordelijk voor het persoonlijk plan en een passende indicatie. Dit doe je samen met het team dat je coacht op cliëntniveau. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het resultaat op de gestelde doelen en bent het eerste aanspreekpunt voor de verwanten.

Dit ben jij
Je hebt kennis op het niveau van een relevante hbo-opleiding in een agogische richting, bij voorkeur (SPH of MWD), aangevuld met kennis van de doelgroep en kennis van methodieken en technieken voor de begeleiding en coaching. Uiteraard heb je kennis van en affiniteit met de doelgroep. Bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie. Je staat stevig met beide benen op de grond en kunt goed relativeren. Net afgestudeerd? Ook dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren!

Dit zijn jouw kansen
Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu word je persoonlijk begeleider. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou… & Cordaan.

Cordaan-Jeugd
Nicky van Veenhuizen
06 11 865 080
nvanveenhuizen@cordaan.nl

Bekijk de vacatures