Orthopedagoog

Orthopedagoog

Wil jij proberen om levens van kinderen en jeugdigen een positieve draai te geven? Weet jij daarnaast het hoofd koel te houden in onverwachte situaties? Als orthopedagoog onderzoek je de situatie, stelt de juiste vragen en adviseert over de best mogelijke ondersteuning en behandeling.

Dit ga je doen
Als orthopedagoog werk je met verschillende coaches, psychologen en ervaringsdeskundigen samen als een hecht team. Je coördineert het behandelproces, voert de behandeling of een gedeelte daarvan zelfstandig of in groepsverband uit en neemt deel aan multidisciplinaire besprekingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitzetten en aanpassen van de behandellijn en leg je hier verslag van.. Hiervoor dien je kwetsbaar maar doortastend te zijn, maar kun je ook de persoon achter de diagnose zien en kun je deze op een warme en veilige manier ook confronteren wanneer nodig.

Dit ben jij
Je bent gediplomeerd orthopedagoog (HBO) of psycholoog (HBO) met een SKJ registratie. Je weet hoe je begeleiders adviseert en ondersteunt. Je houdt van aanpakken en omschrijft jezelf als een betrouwbare zorgprofessional die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken. Verder heb je affiniteit en ervaring met mensen met een beperking en bezit je specifieke kennis van methoden en technieken op het gebied van diagnostiek, gedragstherapie en / of behandeling,

Dit zijn jouw kansen
Wil jij doorgroeien in de jeugdhulp? Ook bij Spirit krijg je alle ruimte. Binnen Spirit zorgen zelfsturende teams en collega’s voor verbindingen om jongeren en gezinnen verder te helpen. Het werk is daardoor divers, met om je heen veerkrachtige professionals met hart voor jongeren en gezinnen. Spirit staat voor innovatief, ondernemerschap, zelfsturing, betrokkenheid, vertrouwen en samenwerken. Binnen de organisatie zijn er veel mogelijkheden om je in de breedte te ontwikkelen. Je kunt van residentieel werk naar ambulant werk switchen en wisselen van doelgroep of je specialiseren. Je mag onder meer projecten opzetten en leiden, en met het opleidingsbudget is er veel mogelijk.

Levvel (de Bascule en Spirit)
Denise Duppen Schuitemaker
06-18190080
d.duppen@levvel.nl

Bekijk de vacatures