Onderzoeker Veilig Thuis

Onderzoeker Veilig Thuis

Als onderzoeker Veilig Thuis onderzoek je meldingen die binnenkomen bij het advies en meldpunt op inhoud en maak je een inschatting over hoe onveilig de gemelde situatie is.

Dit ga je doen
De meldingen die binnenkomen bij het advies en meldpunt van Veilig Thuis worden door jou onderzocht. Je gaat in gesprek met de betrokkenen en de mensen in hun omgeving. Aan de hand van deze informatie beoordeel je samen met collega’s, een gedragswetenschapper en/of een vertrouwensarts welk advies of welke hulpverlening nodig is om nieuwe meldingen te voorkomen. De leeftijden van de mensen die je begeleidt kan variëren van 0 tot 100 waardoor je te maken krijgt met een grote diversiteit aan problemen.

Dit ben jij
Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding waarmee SKJ registratie mogelijk is of je hebt al een SKJ registratie in jouw bezit. Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening. Je hebt kennis over complexe gezinssystematiek en signalen van kindermishandeling. Daarnaast heb je kennis en inzicht in de problematiek van de doelgroep jeugd.

Dit zijn jouw kansen
Binnen Veilig Thuis zijn er ruim voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Veilig Thuis biedt verschillende opleidingen en trainingen aan voor hun medewerkers. Naast de rol van advies-en meldpunt is Veilig Thuis ook een expertisecentrum voor alle vormen van huiselijk geweld. De medewerkers van Veilig Thuis krijgen ieder een opleidingsplan met daarin zogenoemde kennismaanden waarbij iedere maand in het teken staat van een bepaald thema rondom huiselijk geweld.

Veilig Thuis
Jeroen Simons
06 2874 7618
jsimons@ggd.amsterdam.nl

Bekijk de vacatures

Categorieën:Ja