Medewerker (crisis) aanmeldteam

Medewerker (crisis) aanmeldteam

Ben jij representatief, communicatief sterk, stressbestendig en doortastend? Zijn organiseren en coördineren zaken waarin jij jezelf herkent? Kortom, kun je de collega’s van het aanmeldteam versterken met jouw kwaliteiten? Dan zul jij je helemaal thuis voelen in deze functie bij Spirit. En met je doorgroeimogelijkheden zit het meer dan goed.

Dit ga je doen
Het centrale aanmeldteam is verantwoordelijk voor de administratieve en inhoudelijke voorbereiding van de hulpverlening. In het aanmeldteam zijn diverse expertises vertegenwoordigd zoals systeemspecialisten, pleegzorg, forensische zorg, sekse specifieke zorg, zelfstandigheidsvorming 16-27 jaar, de zorg voor het jonge kind, onderwijs en psychiatrie en Spoedhulp/Crisis Verblijf of Altra’s Families First (alternatief voor uithuisplaatsing).

Als medewerker (crisis) aanmeldteam hou je het overzicht over de continue in- en uitstroom van alle cliënten en stemt dit af met de betreffende aanmeldspecialist. Je neemt crisisaanmeldingen in behandeling, geeft informatie over procedures en regelt verblijf. Hierbij overleg je met alle betrokken partijen en werk je nauw samen met collega’s van de afdeling spoedhulp. Je beoordeelt dossiers en stuurt aanmeldingen door naar de specialist.

Dit ben jij
Je hebt een hbo-diploma relevant aan de jeugdhulp en een SKJ-registratie. Naast ervaring met crisishulpverlening heb je actuele kennis van het proces van aanmelden en van wet- en regelgeving omtrent jeugdhulp. Je bent nauwkeurig en hebt organisatietalent en verbindende vaardigheden. Tot slot vraagt deze functie stressbestendigheid, flexibiliteit, en een pro-actieve houding.

Dit zijn jouw kansen
Bij Altra kun je je als professional doorlopend blijven ontwikkelen, daar waar jouw interesse, ervaring of affiniteit ligt. Zo kun je je specialiseren binnen de jeugdhulp op de specialismes Jonge Moeders, Complexe Scheiding en Gezinnen in de Maatschappelijk Opvang. Ook kun je werken binnen het netwerk van gezin en onderwijs bij onderwijszorg of werkzaam zijn binnen het onderwijs van Altra.

Spirit is een beweeglijke organisatie met de kracht om ruimte te bieden, ideeën tot bloei te laten komen en allerlei samenwerkingen aan te gaan. Binnen Spirit zorgen zelfsturende teams en collega’s voor verbindingen om jongeren en gezinnen verder te helpen. Het werk is daardoor divers, met om je heen veerkrachtige professionals met hart voor jongeren en gezinnen. Spirit staat voor innovatief, ondernemerschap, zelfsturing, betrokkenheid, vertrouwen en samenwerken. Binnen de organisatie zijn er veel mogelijkheden om je in de breedte te ontwikkelen. Je kunt van residentieel werk naar ambulant werk switchen en wisselen van doelgroep of je specialiseren. Je mag projecten opzetten en leiden, en met het opleidingsbudget is er veel mogelijk.

Binnen Veilig Thuis zijn er ruim voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Veilig Thuis biedt verschillende opleidingen en trainingen aan voor hun medewerkers. Naast de rol van advies-en meldpunt is Veilig Thuis ook een expertisecentrum voor alle vormen van huiselijk geweld. De medewerkers van Veilig Thuis krijgen ieder een opleidingsplan met daarin zogenoemde kennismaanden waarbij iedere maand in het teken staat van een bepaald thema rondom huiselijk geweld.

Altra / de Opvoedpoli (IHUB)
088 966 2989

Bekijk de vacatures

Levvel (De Bascule en Spirit)
Denise Duppen Schuitemaker
06 18 190 080
d.duppen@levvel.nl

Bekijk de vacatures

Veilig Thuis
Jeroen Simons
06 28 747 618
jsimons@ggd.amsterdam.nl

Bekijk de vacatures