Gezinsmanager

Gezinsmanager

Dit ga je doen
Als gezinsmanager is je belangrijkste doel: Ieder kind veilig! Je bent regievoerder over gezinnen waarin onveiligheid speelt. Je regisseert de hulpverlening en zoekt daarin de samenwerking op met het professionele netwerk; hulpverlenende instanties, wijkagenten en scholen, maar ook met het sociale netwerk van het gezin. Je baan als gezinsmanager is erg veelzijdig. Het varieert van het afleggen van huisbezoeken tot het organiseren van overleggen en het spreken tijdens zittingen. Daarnaast is het opstellen van gezinsplannen en rapporteren een belangrijk onderdeel van het werk. Geen dag is hetzelfde, je komt altijd weer voor nieuwe uitdagingen te staan.

Dit ben jij
Als gezinsmanager ben je voorspelbaar en respectvol naar gezinnen. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Je staat sterk in je schoenen, bent zorgvuldig en durft besluiten te nemen die ingrijpend kunnen zijn. Je weet je staande te houden in een turbulent werkgebied en kunt genieten van de kleine successen. Je hebt een team waar je op terug kunt vallen en checkt constant met elkaar: wat heeft het gezin nodig en wat heb ik nodig. Je hoeft niet altijd alles alleen te doen. Verder ben je betrokken en integer, maar ook analytisch, kritisch en goed in rapporteren.

Dit zijn jouw kansen
Je doet dit werk nooit alleen. Er staat een deskundig team achter je dat bestaat uit een teammanager, een gedragsdeskundige, een senior gezinsmanager en gezinsmanagers. In het eerste jaar word je door de senior gezinsmanager begeleid. Jeugdbescherming Regio Amsterdam biedt een warme en informele sfeer, de mogelijkheid tot flexwerken en een intensief inwerkprogramma met diverse trainingen. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng, talentontwikkeling en deskundigheidsbevordering. Heb je niet de juiste opleiding maar heb je wel werkervaring die aansluit bij de functie en is de functie op je lijf geschreven? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken?

Jeugdbescherming Regio Amsterdam
Christianne Rundberg
06 83 23 03 29
werkenbij@jeugdbescherming.nl

Bekijk de vacatures