Gezinscoach

Gezinscoach

Elke ouder gunt z’n kind het beste leven. Maar als er sprake is van een ontwikkelingsachterstand, gedragsproblemen of ernstige beperkingen, is niet alles vanzelfsprekend haalbaar. Als gezinscoach help jij mee om het kind zich optimaal te laten ontwikkelen en op te laten groeien in een veilige omgeving. En jouw eigen ontwikkeling? Ook dat zit goed bij Cordaan!

Dit ga je doen
Als Gezinscoach ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van cliënten en hun systeem. Maar je bent voor een aantal cliënten ook verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitvoering van de zorg en/of begeleiding. Dit is het geval bij hoog complexe problematiek en als er gespecialiseerde kennis nodig is rondom bepaalde cliëntgroepen of ondersteuningsvragen.

Het persoonlijk plan en de persoonlijke vraag van de cliënt en/of diens systeem vormen het uitgangspunt, waarbij veiligheid en ontwikkelingsmogelijkheden voor het kind/de jongere voorop staan. Jouw werk is gericht op het versterken van de competenties van de cliënt en zijn systeem. Alles met één doel: het kind een prettige leefomgeving te bieden.

Dit ben jij
Je hebt hbo werk- en denkniveau en uitgebreide, specialistische opleiding en vakkennis van de doelgroep waaraan ondersteuning wordt geboden. Ook ken je de ‘sociale kaart’ en daarbij behorende deelgebieden als schuldhulpverlening, opvoedingsondersteuning, hygiëne en re-integratie. Werkervaring is verplicht.

Dit zijn jouw kansen
Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu word je gezinscoach. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou… & Cordaan.

De Opvoedpoli biedt geïntegreerde zorg voor kinderen, gezinnen en jongeren. Dit wordt gecombineerd met opvoedingsondersteuning. De Opvoedpoli is partner van iHUB en draagt bij aan het ontwikkelen van nieuwe jeugdhulp- en onderwijsconcepten, die samen met jongeren, ouders, professionals en wetenschappers worden ontwikkeld.

Cordaan-Jeugd
Nicky van Veenhuizen
06 11 865 088
nvanveenhuizen@cordaan.nl

Bekijk de vacatures

Altra / De Opvoedpoli

088-699 2989

Bekijk de vacatures

Levvel (De Bascule en Spirit)
Denise Duppen-Schuitemaker
06 18 190 080
d.duppen@levvel.nl

Bekijk de vacatures