Begeleider

Begeleider

Voor kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking zijn de dagelijkse dingen niet altijd even vanzelfsprekend. Om een waardevol leven te leiden, hebben ze soms extra steun nodig. De een wat meer dan de ander. Als begeleider speel jij daar een cruciale rol in. Net zoals Cordaan-Jeugd een cruciale rol in jouw carrière speelt.

Dit ga je doen
Als begeleider ondersteun je cliënten bij het creëren van een waardevol leven in de context van volwaardig burgerschap, door het ondersteunen bij het scheppen van kansen, mogelijkheden en voorwaarden om het beste uit de cliënt te halen binnen de eigen context. Je werkt vanuit de visie van Cordaan-Jeugd: een waardevol leven voor de cliënt, mooi werk voor de medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering.

Dit ben jij
Je hebt kennis op het niveau van een relevante mbo-4-opleiding of hbo-diploma in een relevante studierichting (MMZ, VIG, SPW, SPH of MDW). Ook ken je de doelgroep en methodieken en technieken voor de begeleiding. Je bent een stevige persoonlijkheid en je bewust van je houding en het effect daarvan op de cliënten. Met professionele betrokkenheid probeer je cliënten zoveel mogelijk het ‘gewone leven’ te laten ervaren. Je weet focus te houden op het dagelijks programma en viert samen met de cliënt de grote maar ook de kleine successen. Je hebt lef, neemt initiatief en weet een onvoorwaardelijke relatie met je cliënten op te kunnen bouwen. En ook als het soms lastig wordt, weet je goed te relativeren. Je bent prettig om mee samen te werken, leert snel, denkt mee en kan feedback even goed ontvangen als geven.

Dit zijn jouw kansen
Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu word je begeleider. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou… & Cordaan.

Cordaan-Jeugd
Nicky van Veenhuizen
06 11 865 088
nvanveenhuizen@cordaan.nl

Bekijk de vacatures